Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szakított szerelmével Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztiánnak (32) végleg rámehet a párkapcsolata szakmai kudarcaira, sőt a jelek szerint már rá is ment.


Az X-Faktor idei szériájának hatodik helyezettje az utóbbi időben különösen komoly lelki problémákkal küzd. Azzal ugyanis, hogy elindult az RTL Klub tehetségkutatóján, magára vonta rengeteg rosszakaró figyelmét, akik nem is tartották magukban véleményüket. Sokszor, sok helyen gyalázták őt, amitől, ahogy azt az énekes korábban el is mondta, teljesen összetört a támadások miatt. Ez pedig rányomta a bélyegét a kapcsolatára is, arra a románcra, ami végigkísérte az énekes hányattatott sorsát a versengésben. Krisztián barátnője, Zsuzsi minden élő show-ban ott szurkolt, izgult a közönség soraiban párjának, de úgy tűnik, a harmóniának vége. A lány ugyanis a napokban kiírt a legismertebb közösségi portálon található oldalára néhány szomorú bejegyzést, rosszkedvet sugalló idézetet. Majd mikor rákérdeztek barátai, szakítottak-e párjával, arra vezethető-e vissza a letargia, bevallotta, hogy igen, nincsenek már együtt. Aztán ezt a bejegyzést villámgyorsan törölte is.

– Amolyan valódi se veled, se nélküled kapcsolat az övék, már hosszú ideje ezt csinálják egymással. Hol együtt vannak, hol hirtelen, egyik pillanatról a másikra már nem is beszélnek egymással. Úgy tűnik, alapvető kérdésekben nem tudnak megállapodni. Nincs nagy jövője így a kapcsolatuknak, hiszen ez hosszú távon nem működhet. Most sincs jó passzban Krisztián, az elmúlt hetek-hónapok megviselték, ez is okozhatja a válságot – árulta el lapunknak egy Krisztiánhoz közel álló forrás, aki azt kérte, a nevét ne írjuk le.

Később sikerült elérnünk Zámbó Krisztiánt is, aki elsőre csak hebegett-habogott, hirtelen azt sem tudta, mit válaszoljon, majd nyíltan fogalmazta meg véleményét kapcsolatukról, amikor már látta, nem bújhat ki a válaszadás alól.

– Való igaz, tényleg külön mentünk, de minden kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek, nem igaz? – kezdte a tragikusan fiatalon elhunyt Jimmy (†42) fia. – De ez csak egy kis mosolyszünet volt, alig néhány napig tartott az egész, nincs ebben semmi. Most is itt van mellettem a kedvesem – magyarázkodott a fiatalember, ugyanakkor egy pillanatra sem hallatszott be a telefonba az állítólagosan éppen mellette tartózkodó szerelme hangja.
Akárhogy is, a szakítás tény. Mint ahogy azt az információt is készpénznek vehetjük, hogy már nem először jutott holtpontra a románc.

D. P.

forrás: Blikk

3 Tovább

Nóci részegen aludt el vezetés közben a sztárdán

Tragédiával is végződhetett volna Nóci szombat éjszakai kalandja, de úgy tűnik, valaki fentről nagyon vigyázott a szőkeségre.


Czifra Noémit (37), akit évekkel ezelőtt a ValóVilág műsorvezetőjeként ismerhetett meg a közönség, szombat éjszaka az M0-s autópályáról szállították a toxikológiai osztályra a rendőrök, Nóci ugyanis olyan részeg volt, hogy tudatvesztett állapotban kocsijával az autópálya belső sávjában vesztegelt. Hogy hogyan került oda, azt ő maga sem tudja, a történtekre még hétfő délután sem emlékezett.

A műsorvezető kocsijára egy arra járó autós lett figyelmes; megállt, kihelyezte az elakadásjelzőjét, majd szólongatni kezdte a benne üllő sofőrt, de eredménytelenül. Először azt gondolta, rosszul van, majd értesítette a rendőröket. A dunakeszi autópálya-rendészet járőrei percek alatt a helyszínre értek, de Nóci annyira részeg volt, hogy nemhogy megszólalni, de karját felemelni sem tudta. Miután autóját félreállították az út közepéről, betették a rendőrkocsiba, és a Péterfy Sándor Utcai Kórház toxikológiai osztályára szállították. A műsorvezető másnap itt tért
magához.

– Nem tudok mit mondani, mert én magam is csak arra emlékszem, hogy beültem az autóba, és elindultam, a következő kép pedig, hogy a kórházban ébredek – mondta szűkszavúan Nóci.

A Blikk megtudta, hogy a vér- és vizeletvizsgálat eredménye pozitív lett.

– A helyszínre vonuló járőrök a 37 éves nőt valóban előállították vér- és vizeletvizsgálatra. A további eljárást azonban a BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága folytatja le – nyilatkozta a Blikknek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Hozzátette: az öntudatlan járművezető jogosítványát azonnal bevonták.


Nóci 2002-ben robbant be, amikor Stohl András partne- reként a ValóVilág műsorvezetője lett

Az egykori műsorvezető azonban erre sem emlékszik. Miután vasárnap a toxikológián magához tért, olyan sietősen távozott, hogy még zárójelentését sem várta meg, amikor az egyik nővér a szobájába lépett, csak az üres ágyát találta. Úgy tudjuk, a volt televíziós drogtesztje negatív lett, alkoholszintje azonban olyan magas volt, hogy akár életébe is kerülhetett volna a határtalan iszogatás.

K. Sz.–S. N.

forrás: Blikk

3 Tovább

Schobert Norbit húsevő baktérium támadta meg

Bár még korántsem ért véget Schobert Norbi (41) kálváriája, hosszú idő után először tölthetett el néhány romantikus órát feleségével, Rubint Rékával (34). A körülmények nem voltak éppen ideálisak, hiszen a fitneszguru még mindig kórházban fekszik második szívműtétjét követően.

„Még jobban vagyok, és bejött hozzám a Szerelmem. Együtt vacsoráztunk a kis kórházi asztalnál, beszélgettünk akár otthon lennénk. Utána ledőltem az ágyamra, és mint egy kismacska a vállamhoz bújt. Néztük a tévét, és percek alatt éreztem, hogy megnyugszik a légzése és pici lábai néha megrezzennek, mert elaludt" – osztotta meg rajongóival boldogságát Norbi, aki fotót is készített erről a kis kórházi romantikáról. A megható sorok után pedig rémisztő tényként közölte: húsevő baktérium támadta meg a szívét.

„Vihargyorsan felépültem, senki nem hibázott és mégis bejutott a vérembe egy húsevő baktérium, amely nekiállt a szívemnek. Ezek mindig ott támadnak, ahol friss heg van " – írta a bejegyzésben.

Réka a napokban közösségi oldalán azt tudatta rajongóival, férjét influenzavírus támadta meg, ezért volt szükség az újabb műtétre. Így most csak annyi biztos, hogy két hónappal a szívműtétje után a fitneszguru válságos állapotban került újra kórházba. Ott életmentő műtétet hajtott végre rajta, ismét a szívét kellett operálni. Utána intenzív osztályra került, ahol egy darabig mély altatásban tartották. A kiszivárgott információk szerint valóban nagy volt a baj.

Dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus szakorvos megkeresésünkre elmondta meglepő fordulat számára, hogy húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbi szívét. A jellemzően kórházi betegség lappangási ideje ugyanis nem tart hetekig, vagy akár hónapokig.

– Inkább kórházi fertőzések kapcsán alakulhat ki ez a kór., otthoni lábadozás során igen ritka. A harántcsíkolt izmokat támadja meg, azok között terjed iszonyatos gyorsasággal. Azért veszélyes, mert a legtöbb antibiotikumnak ellenáll. Ha valakit megfertőz, le kell zárni az egész részleget, a beteget izolálni kell és fertőtleníteni mindent. Külön műtőt is be kell rendezni ilyen esetben – magyarázta.
Megkerestük az Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet, hogy ha Norbi valóban az említett fertőzést kapta el, megtették-e a kellő óvintézkedéseket, és értesítették-e a hivatalos szerveket. Azt is szerettük volna megtudni, felmerülhet-e a kórház felelőssége. A főigazgató hétfőre ígért választ.

forrás: Blikk

6 Tovább

Antal Timi sírva készült a versenyre

Az elmúlt héten még egy romantikus vacsorán próbálta helyrerázni kapcsolatát a két fiatal. Akkor úgy tűnt, sikerült, sőt még szombaton is bizakodóan nyilatkozott lapunknak az X-Faktor legjobb négy versenyzője közé jutott énekesnő.

– Úgy döntöttem, a műsor után itt maradok Magyarországon, itt tervezem a jövőmet – mondta a Blikknek az erdélyi Bánffyhunyadról származó lány. – Úgy gondolom, hogy ez nem fog problémát okozni közöttünk, remélem, majd Zoli is jön utánam – tette hozzá.


Ezen az egy éve készült képen Timi ballagásán még boldog párként mosolyognak
Azóta azonban újabb és újabb beszélgetések folytak Timi és kedvese között. A végeredmény pedig nem túl pozitív: a jelek szerint már odáig jutottak, hogy szüneteltetik a kapcsolatot. Úgy tudjuk, Timit nagyon megviselik a történtek, fájdalmas mindez, hiszen nem mindennapi szerelem az övék. Összekötötte őket a közös múlt, a néptánc, a rengeteg együtt megélt pillanat. De ha úgy érzi egy pár, hogy jelenleg nincs közös pont, ami összekötné őket, akkor törvényszerű a szétválás.

– Úgy érzem, kicsit eltávolodtunk egymástól az utóbbi időben. A magánéletünk nem éppen olyan irányt vett, mint amilyet terveztem korábban. Igaz, az érzelmek nem változtak bennünk – gondolkodott el a csinos fiatal tehetség. – Mégis megfogalmazódott, hogy kell egy kis szünet, így nem tudjuk folytatni – magyarázta az énekesnő.


Hiába tört össze a szíve, a tehetséges fiatal énekesnőnek a legjobb három közé jutásért kell harcolnia

Timi és Zoli románca korábban sem volt zökkenőktől mentes. A pár először három évvel ezelőtt találkozott, amikor mindketten a Kalotaszeg Néptáncegyüttesbe kezdtek járni. Akkoriban azonban nem lobbant fel a szerelem lángja, egy teljes évnek kellett eltelnie, amíg egymásba habarodtak. Aztán nem sokkal később a sok civódás miatt szakítottak, de nem bírták egymás nélkül. Másfél évvel ezelőtt újra összejöttek, azóta pedig elválaszthatatlanok voltak. Még az összeköltözés is szóba jött, azonban most úgy tűnik, ez egyelőre terv marad. A szerelmesek útjai ezúttal ismét különváltak, a kérdés az csupán, hogy ezúttal is kérészéletű lesz a szüneteltetés, vagy most végleg külön folytatják az életüket.
Dobos Péter

forrás: Blikk

0 Tovább

Schobert Norbi életmentő műtéten esett át

Borzasztóan nehéz helyzetben van a szerelméért aggódó Réka, minden a nyakába szakadt.

Budapest - Drámai pillanatokat él át újra a Schobert család az elmúlt egy hétben! Információink szerint ugyanis Norbi (41) fertőzést kapott, ezért újra meg kellett műteni a szívét, állapota azonban most súlyosabb, mint korábbi műtétje után volt. Pár napja még ő maga ismerte el a közösségi oldalán, hogy legyengült az immunrendszere és szívburokgyulladást kapott, a helyzet azonban súlyosra fordult, és kórházba került. Aggasztó híreket kaptunk, amelyek arról szóltak, hogy Norbi állapota súlyos, mesterséges kómában tartották a műtét után.

Amikor Rubint Rékánál (34) érdeklődtünk férje hogyléte felől, először úgy nyilatkozott, hogy férjével minden rendben, otthon van, és készülnek az ünnepekre. Megkerestük Norbi édesanyját is, aki nem szeretett volna nyilatkozni fiával kapcsolatban, zavartan csak annyit mondott, hogy Norbi jól van, és együtt várják a karácsonyt. Az idős hölgy ezután elsírta magát, elnézést kért, és letette a telefont.
Nem sokkal később azonban Rubint Réka saját közösségi oldalán ismerte el, hogy imádott férjét november 30-án fertőzés miatt ismét meg kellett műteni.

A fitneszguru felesége ráadásul szerda este egyedül jelent meg egy díjátadó gálán, hogy átvegye az év női oktatójának járó kitüntetést. Köszönőbeszédéből már ekkor sejteni lehetett: valami nincs rendben Norbival.

– A gyerekeimen kívül mindent, amit elértem az életben, a sikereimet is odaadnám azért, hogy Norbi egészséges legyen – mondta könnyek között a háromgyermekes édesanya, akinek férje betegsége óta minden a nyakába szakadt. Réka borzasztó nehéz helyzetben van, facebookos bejegyzéséből kiderült: igyekszik tartani magát, hogy gyermekeit is védje ebben a nehéz helyzetben.


Mint azt korábban a Blikk is megírta, veleszületett szívrendellenessége miatt október 10-én a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben operálták meg először a fitneszgurut. Norbi később maga mondta el, hogy megérintette a halál szele, még könyvet is írt arról a negyven percről, amíg élet-halál között lebegett, hiszen az orvosok megállították a szívét a műtőasztalon. Felépülése azonban nem ment zökkenőmentesen. Egy héttel a műtét után Norbi hazatért, de úgy tűnik, hogy túl korán kezdett el dolgozni és sportolni újra, ami nem tett jót a sportember szívének, így visszakerült a kórházba. Ráadásul sokan támadták Norbit, amiért szerintük még a műtétjéből is „pénzt csinált”, és támadták akkor is, amikor bevallotta, hogy megírta végrendeletét, amelyben mindenét imádott feleségére hagyta.

forrás: Blikk

11 Tovább

tolvaj szarka

blogavatar

innen-onnan loptuk. rendszerintegráltuk.

Utolsó kommentek