Egy trakornyi trágyát öntött a neje nyitott tetejű sportkocsijába egy férj, miután megtudta, hogy a hölgy internetes oldalon ismerkedik és titokban csalja őt.

A férfi véletlenül jött rá a dolgokra, miután az asszony nyitva felejtette online postafiókját a közösen használt számítógépen. Becky Jones (37) a „vidéki Angliában élő, egyedülálló párkeresőkre" szakosodott Kissinggates.com-on hozott létre profilt. Egyebek mellett azt írta magáról, hogy már 5 éve házas, de a férje „teljesen bolond, egy komplett idióta". Sőt, azt is hozzátette, hogy a férfi nem tud arról, mit művel a háta mögött, ezért diszkréciót vár el, és hogy csak két dolgot szeret az életben, a kocsiját és a lovát.

A feldühödött férj ezek után fogta magát, felpakolt az istállóban egy traktornyi trágyát felesége kedvenc lovától, majd az autóhoz vitte, felhajtotta a drága sportkocsi tetejét, és beledöntötte a vörös színű Peugeut-ba.

A férfi videóra vette az egészet, majd feltette a YouTube-ra is. A felvétel elején vázolja a szituációt, felolvassa neje bemutatkozó sorait, majd meglóbálja a kocsikulcsot, és epésen megjegyzi: „Az a baj drágám, hogy van kulcsom a kocsidhoz. Lássuk, mennyire vagyok őrült."

Blikk-információ