Újabb botrány Újabb kínos ügy Rubint Réka (34) körül!

Egy neve elhallgatását kérő rajongó állítja, alakformáló versenyében átverte a résztvevőket. Szerinte a közösségi oldalon zajló játék nyertesei nem a beígért nyereményt kapták.

- Jelentkeztem. Fogyni akartam, de a nyeremény is motivált. Dobogós helyen végeztem, ám a meghirdetett wellnessútból, közös update konyha forgatásból, fogfehérítésből nem lett semmi. Promóciós ajándékokat kaptunk, kulacsot vagy bögrét. Én azt sem, mert annyira felháborodtam, hogy el sem küldtem az adataimat - mesélte az egyik nyertes.

Réka novemberben indította el a Kérj új alakot a Jézuskától alakformáló programját: három szerencsés vele közösen csinálhatta végig az edzéseket, fogyasztották Rékáék update termékeit ingyen. Réka ezzel párhuzamosan rajongói oldalán is meghirdette a versenyt, ugyanazokkal a nyereményekkel. Ám a végeredmény csalódást okozott a játékosoknak.


Azt írta a facebookon, hogy szerinte nem a nyereményért kell sportolni, hanem az egészséges életért
-Többször is írtam Rékának, hozzászóltam a posztjaihoz. Eleinte nem reagált, majd azt írta, szerinte félreértelmeztük a felhívást - háborgott az egykori rajongó. - Az eredeti versenyben részt vevők programját kellett végigcsinálnunk, csak nekünk meg kellett vennünk a terméket: összesen nyolcvanötezer forintért, de kecsegtetett a nyeremény, hogy személyesen találkozhatok Rékával. Nagyot csalódtam benne! - mondta megtörten.

Réka január hetedikén, a közösségi oldalon hozzászólásában azt írta, az egészséges életmód híveként úgy gondolja, nem a nyeremény kellene, hogy motiválja az embereket, de úgy véli, rosszul értelmezték a felhívást. Eszerint mindegyik helyezett félreértette, hiszen az ő kommentjeikből is kitűnik, számítottak a Rékával közös forgatásra.

Szerettük volna megszólaltatni Rubint Rékát, ám többszöri telefonhívásunkra sem reagált. Schobert Norbi (41) korábbi cikkünkre hivatkozva, miszerint több vállalkozó csődbe ment, aki beszállt a neje nevével fémjelzett szépségszalon-hálózatba, nem kívánt nyilatkozni.

forrás Blikk