Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyomorék marad a hummeres gyilkos


Nagy a különbség a magyar hatóságok által képviselt álláspont és a valóság között – állítja a hummeres gázoló német ügyvédje. Dr. Friedrich Schweikert a Borssal közölte: védence maradandó sérülést szenvedett, és négynél több lövés érte.

– Először is, szeretném leszögezni, hogy miután egyeztettem ügyfelemmel, én adtam ki a gázolásról készült videót az osztrák Kuriernak. Pénzt azonban nem kértem érte, így aztán az ügyvédi etika ellen sem vétettem – reagált az ügyvéd arra a sajtóban keringő ­in­for­má­cióra, amely szerint 50 ezer eurót (15 millió forintot) kért a felvételért.

– Nem csak jogom, hanem kötelességem volt nyilvánosságra hozni. A képsorok magukért beszélnek. Jól látható, hogy a gázolás előtt gázsprayvel fújják le Thomast, így ő szinte teljesen vakon vezetett. A vágatlan, a magyar ügyészségnek is eljuttatott felvételen az is látható, hogy a gázolás után kiugrott a kocsiból, és egyenesen az elgázolt rendôrhöz futott, miközben segítségért kiabált. Help him! Help him! (Segítsenek neki! – a szerk.) Ezt kiabálta, mielőtt leteperték volna – tette hozzá az ügyvéd.

További hihetetlen részletek a Borsban.

21 Tovább

Sarka Katával csalta Toncsit Hajdú

A magyar szextérkép egyik kiemelkedő alakja Hajdú Péter (37). Nőügyei mindig címlapon szerepeltek, mert a nagy szerelemnek indult románcok általában botrányos szakítással végződtek. Nála többen talán nem is válogattak a hazai celeb hölgykoszorúból, elég csak Ábel Anitára, BB Zsanettre gondolni.

Párban. Hajdú Péter és Bálint Antónia 2006-ig jártak együtt. Fotó: DFP

– Szinte minden barátnőmet megcsaltam. Nem vagyok rá büszke, de azt gondolom, fiatalkorban, amíg az ember keresi az igazit, benne van a pakliban mindkét fél részéről. Nincs olyan füzet vagy napló sem, amelyben a hódításaimat vezettem. Csak fejben összesítettem néha hol tartok. Az utolsó mért adat jóval száz fölött volt – vallja a Mr. Frizbiben Hajdú, aki azt is elmondja, hogy a sok nő között azért volt szerelem is. Például Bálint Antóniával (43), de kapcsolatuk csúnya véget ért. – Antóniát pont Katával csaltam meg. Pontosabban Katával is.

Elég rapszodikus kapcsolat volt a miénk, és be kell vallanom volt több alkalom is, hogy félreléptem, de Antóniáért sem tenném tűzbe a kezem. Sőt, szinte biztosan tudom, hogy ő is megcsalt engem – írja Hajdú. – Végvári Tibivel és Istenes Lacival megbeszéltük, hogy lemegyünk Balatonföldvárra a Pub-Lik nevű bisztróba szórakozni. A bisztró előtt Antónia szólt, hogy rosszul érzi magát, s szeretne visszamenni az apartmanba pihenni. Visszavittem és pedig elmentem a kollégáimmal bulizni. Odabent egyszer csak megláttam Katát. Nagyon jól nézett ki, nem volt még egy ilyen jó nő a teremben! Megpróbáltunk megismerkedni vele, Istenes Laci ment először oda hozzá jópofáskodni, de Kata elég hamar lerázta.

Majd én léptem oda valami rossz dumával. Próbáltam megfűzni menjünk ki sétálni a Balaton-partra, de nem ment bele. A számát viszont megadta. (...) Másnap este megint elmentünk a Pub-Lik-ba, de már ott volt Antónia is velem. Egy kis idő elteltével megjelent Kata, Antónia azonnal kiszúrta, hogy potenciális rivális van a fedélzeten. Alig vártam, hogy hétfőn visszajöjjünk Budapestre, és felhívhassam Katát. Elkezdődött az árnyék életem. Még Antóniával voltam hivatalosan, de telefonon és SMS-ben Katáé volt a lelkem.

Ezt Sarka Kata nem pont így érezte. – Ismertem Petit az újságokból, tudtam, hogy van barátnője, de bíztam abban, hogy miattam feladja azt a kapcsolatot. Emlékszem, lejött hozzám Albertirsára, akkor még a szüleimmel laktam. Ültünk a kocsiban, beszélgettünk miközben őt Antónia hívta. Csak hebegett-habogott neki. Egy idő után meguntam, és azt mondtam, nem leszek harmadik – mondta a Blikknek Kata.
Úgy tűnik, Péter félrelépéséről Bálint Antónia mit sem tudott. Toncsi a Blikktől értesült a dologról. A sors tréfája azonban, hogy a telefonhívás közben éppen Sarka Kata állt mellette, akivel vasárnap délelőtt közösen vitték játszóházba a gyerekeket.

– Ez komoly? Nekem erről fogalmam sem volt, de ha így is történt ma már kit érdekel. Persze nem mondom, hogy ha ezt akkor tudom meg, szintén ilyen higgadtan reagálok – mondta mosolyogva Toncsi, aki azt is hozzátette: mindjárt kivallatja Katát, hogy mi is történt akkoriban. – Én akkor azért hagytam el Pétert, mert nem bíztam meg benne. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szakítás után egy hónappal könyörgött nekem, hogy legyek a felesége és szüljek neki gyerekeket. Korábban egy éven keresztül próbálkoztunk, de nem jött össze a baba. De ha ő és Kata már akkoriban is összejártak, akkor az élet őket igazolta, hiszen két gyönyörű gyermekük van. Viszont azt cáfolnám, hogy én félreléptem volna, soha nem történt ilyen.

Somogyi Nóra

forrás: Blikk

0 Tovább

Stohl átverte a drogellenes alapítványt

Budapest - Nagyot csalódott Stohl Andrásban (45) a Jól-Lét Alapítvány, amelynek megígérte: négy évig büntetésétől függetlenül drog- és alkoholellenes kampányt visz velük, de Bucival több mint nyolc hónapja, szabadulása óta érdemben nem tudtak beszélni vele.


Pedig Stohl András súlyos sérülést okozó, drogosan és ittasan elkövetett közúti balesete miatt első fokon két és fél éves börtönbüntetésének öt hónapra faragásában enyhítő körülményként értékelték a végső verdikt előtti, rohamtempóban lezavart 20 drogellenes előadását, illetve a beígért folytatást.

– Személyes zarándoklatom tapasztalatából, tanulságából született meg az elhatározás, hogy ügyemben bármilyen döntés születik majd, ezt folytatni kell. Ez a mostani nyilatkozat és a mögötte duzzadó akarat, folytatni tovább, kézből kézbe, szájról szájra, mint a szeretet láncolata – bizonygatta az együttműködési megállapodás aláírásakor tavaly július végén, jogerős ítélete előtt néhány héttel Stohl.

Mostanra azonban kiderült: mindez ígéret maradt, hiszen szabadulása óta hiába keresi a meghívások tucatjai miatt magyarázkodni kényszerülő Stemmler Mihály, aki nyáron a Blikknek panaszolta először, hogy cserbenhagyta őket a színész, aki akkor még folytatást ígért.

– Vártam, hogy jelentkezik, aztán kénytelen voltam felhívni a sokasodó meghívás és a vállalt feladatai elvégzése miatt, de egyszer sem ért rá legalább megbeszélni a jövőt. Sajnos sokaknak csalódniuk kellett miatta az alapítványunkban – mondta Stemmler Mihály.
Az aláíráskor jelen lévő Takáts Tamás (55) is hitt abban, hogy egy önzetlen munka vette kezdetét.

– Támogattam a kezdeményezést, sajnálom, hogy Stohl András nem tartja be, amit vállalt. A jelek szerint igaza volt azoknak, akik szerint csak a börtönt akarta megúszni. Én sosem drogoztam, az igaz, hogy ittam, de nem vezetek. Ha úgy gondolja az alapítvány, szívesen beszélek Stohl helyett a veszélyekről – mondta a blueszenész. Stohl Andrást lapzártánkig nem sikerült utolérnünk.

forás: Blikk

10 Tovább

Sarka Kata lánya nem szeret szerepelni

Sarka Kata akkor boldog, ha a gyermekei is azok, állítja, semmiben sem gátolja őket
A kislány édesanyja, Kata egy sajtóeseményen kérte meg a Blikk fotósát, ne használjon olyan képeket, amelyeken nyitott szájjal mosolyog a kislánya. Az édesanya állítja: szerinte Noncsika azért nem mosolyog, mert letört foga miatt bizonyára csúfolták őt az óvodában.

– Felszabadult, kiegyensúlyozott gyerekeink vannak, akik imádnak nevetni! – jelentette ki Kata (26). – Noéminek volt egy esése, amelynek során letört a foga. Emiatt zárkózottabb. Nyilván azért, mert az oviban megjegyzik neki – de ezt csak én gondolom. Saját magától nem mosolyog nyitott szájjal, főleg, ha kamerázzák vagy fotózzák őt. Otthon és a barátai társaságában nem foglalkozik ezzel, csak „élesben".

Nem azért csinálja ezt, mert mi megtiltottuk neki, hogy nevessen! – érvelt Sarka Kata, aki szerint gyermekei sok mindenben különböznek egymástól, fia, Dávid ugyanis imádja, ha fotózzák. Ahogyan a modell fogalmaz: kisfia, amint fényképezőgépet lát, azonnal elkezd pózolni. Nővére soha nem volt ilyen.

– Noncsinak mindig elmondom, ő a világ leggyönyörűbb kislánya! Szokta is mondani, hogy olyan ő, mint Aranyhaj, a mesehős. Én akkor vagyok boldog, ha ők is azok, ezért mindent megteszek értük, és semmiben sem gátolom az életüket!

G. D. A.

forrás: Blikk

3 Tovább

Palvin Barbara Justin Bieberrel jár?

Lehet, hogy még nem, de annyi biztos, hogy együtt érkeztek a Victoria's Secret afterpartyra, és az is biztos, hogy Justint barátnője, Selena Gomez kicsit pipa. Meg az is, hogy a két lány nem kedveli egymást túlzottan. 

2 Tovább

tolvaj szarka

blogavatar

innen-onnan loptuk. rendszerintegráltuk.

Utolsó kommentek