Angelina Jolie szexuális kalandjainak száma állítólag több százra rúg. A ma már hatgyermekes anyaként és Brad Pitt oldalbordájaként feszítő színésznő nagy étvágyú vadmacska az ágyban, soha nem tagadta, hogy ha valakit megkívánt, azzal rövid időn belül le is feküdt. Hátrahagyott szeretőinek se szeri, se száma, de élete első hancúrozását a mai napig emlegeti. Tizennégy éves volt.

– Nem volt jó, annyira vert a szívem, hogy mozdulni is alig bírtam. Aztán fogtam magam, és megvágtam a fiúmat egy késsel. Ő visszavágott, minden csupa vér volt. Így szeretkeztünk. Ez annyira felizgatott, hogy utána még gyakran csináltuk így. Csak megvágva tudtam elélvezni – mesélte egy korábbi interjúban.

Angelina hamar igazi ragadozó lett, az sem számított neki, ha partnerei foglaltak voltak vagy épp ő volt férjnél. Állítólag első férje, John Lee Miller nem tudta kielégíteni szexuális vágyait, ezért lelkiismeret-furdalás nélkül csalta. Kíváncsisága és vadsága egy nő, Jenny Shimizu karjaiba sodorta.

Angi később sem vetette meg a női szeretőket, biszexualitását büszkén vállalja. Hódító útjait botrányok kísérték, Billy Bob Thornton színész-rendezőt a gyűrűs menyasszonyától csábította el. A jóval idősebb, többszörösen elvált férfi vérét a nyakában hordta egy fiolában, büszkén hirdetve vad szeretkezéseiket. Egy ideig. Ugyanis a színésznőből előtörtek anyai érzései, és zabolázatlan természete csitulni látszott. Egy örökbe fogadott kisfiú, Maddox érkezett az életébe, míg Billy távozott.

– Abban az időben több száz egyéjszakás kalandom volt, úgy intéztem, hogy a kisfiam, Maddox soha ne vegye észre. Ezeket a férfiakat csak a testembe engedtem be, az életembe soha – mesélte a színésznő.

Tovább is van: borsonline